Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A két roncsautót elszállították a 445-ös főút mellől

- Advertisement -

Olvasóink jelzésére írtuk meg, hogy két roncsautó áll(t) hetek óta a 445-ös szélén. Az egyik szétzúzott autó a Kecskemét várostáblánál, a Kaffka Margit utca végén, a másik rendszám nélküli roncs a katonatelepi/ceglédi leágazás előtt „parkolt”, ami viszont tilos. Jeleztük ezt a Kecskeméti Városrendészet felé, amire azt válaszolták, hogy intézkednek. Január 16-án a két roncsautót elszállították a 445-ös főút mellől.

Fotó: Kecskeméti Városrendészet

Rendszámmal nem rendelkező járművet főútvonalon tilos, mellékútvonalon (közterület-használati engedély nélkül) legfeljebb 10 napig szabad tárolni, különben elszállításra kerül. Ha nem is 10 nap után szállították el őket, végül a problémát megoldották.

Dr. Német Zsolt intézményvezető arra kéri a lakosságot, hogy segítsék a Városrendészet munkáját azzal, hogy a lakókörnyezetükben észlelt üzemképtelen, illetve forgalmi rendszám nélküli gépjárművekről értesítik a felügyeletet a 20/621-5599-es számon, vagy a varosrendeszet@kecskemet.hu e-mail címen – áll a Városrendészet közleményében.

Kapcsolódó cikkünk:

Két roncsautó áll hetek óta a 445-ös szélén

- Advertisement -
Exit mobile version