Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Te mire költenéd Kecskeméten a fel nem ajánlott 1%-os SZJA-t?

- Advertisement -

Kecskeméten számos olyan terület van, amelyre az 1%-os felajánlásokból érdemes lehet költeni. Adunk pár ötletet, szerintünk az alábbi területeken lehet például fontos támogatást nyújtani:

  1. Oktatás: Az oktatásra fordított támogatás segíthet a helyi iskolák fejlesztésében, a tanulási környezet javításában, valamint az oktatási eszközök, technológia és programok beszerzésében. Ez lehetőséget adhat a diákoknak a minőségi oktatásra és a tehetséggondozásra.
  2. Egészségügy: Az egészségügyi szolgáltatások fejlesztése és támogatása hozzájárulhat az egészségügyi ellátás javításához Kecskeméten. Ez magában foglalhatja az egészségügyi intézmények felszerelését, gyógyszerek beszerzését, egészségügyi programok támogatását és az egészségmegőrzést elősegítő kezdeményezések támogatását.
  3. Kulturális és művészeti tevékenységek: Kecskemét gazdag kulturális és művészeti élettel rendelkezik. Az 1%-os felajánlások segíthetik a helyi múzeumok, galériák, színházak, zenei vagy táncos csoportok, kulturális fesztiválok és rendezvények támogatását. Ez hozzájárulhat a kulturális örökség megőrzéséhez és a kulturális élet gazdagításához.
  4. Szociális szolgáltatások: Az 1%-os felajánlások segíthetnek a rászorulóknak, a szociálisan hátrányos helyzetben lévőknek és a krízishelyzetben lévő családoknak. Ez magában foglalhatja az élelmiszersegélyprogramok, a hajléktalanellátás, a gyermekvédelem és más szociális programok támogatását.
  5. Környezetvédelem és fenntarthatóság: Kecskemétnek vannak környezetvédelmi kihívásai, és az 1%-os felajánlások jók lehetnek a helyi környezetvédelmi kezdeményezések, fenntarthatósági programok, zöldterületek megóvása és fejlesztése, valamint a környezeti nevelés támogatására. Ez lehetőséget adhat a város zöldítésére, az energiatakarékossági projektekre és az ökológiai tudatosság növelésére.
  6. Sport és rekreáció: Az 1%-os felajánlásokkal lehet támogatni a sportklubokat, sporteseményeket, sportinfrastruktúra fejlesztéseket és a lakosság egészséges életmódhoz való hozzáférését. Ez elősegítheti a sportolási lehetőségek bővítését, a tehetséggondozást és a közösségi egészség és jólét javítását.
  7. Fiatalok és ifjúság: Az ifjúsági programok, ifjúsági központok, oktatás és szabadidős tevékenységek támogatása kulcsfontosságú lehet a fiatalok fejlődése és érdekeinek képviselete szempontjából. Az 1%-os felajánlásokkal lehetőség nyílik a fiatalok oktatási és szabadidős lehetőségeinek bővítésére, tehetséggondozásra, mentorprogramokra és ifjúsági kezdeményezések támogatására.

Fontos hangsúlyozni, hogy az 1%-os felajánlások elosztása az adózók döntésén múlik, de a legfontosabb az, hogy ne hagyják a közös kötlségvetésben ezt az 1%-nyi lehetőséget sem a kecskemétiek, hanem döntsenek saját értékrendjüknek megfelelően!

2023-ban kiadónk, az Áramlat Alapítvány is jogosult az 1%-os SZJA felajánlások fogadására. Amennyiben úgy érzi, hogy ezzel a kis lépéssel tudja támogatni Kecskemét nyilvánosságának fejlődését, kérjük, az adóbevallásában jelölje meg szervezetünket:
Áramlat Alapítvány
Adószám: 19235743-1-03

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version