Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Idén Tőserdőn lesz a Reggae Camp

- Advertisement -

Három év kényszerpihenő után Lakitelken, a Tőserdő Autóskemping területén rendezik meg az LB27 Reggae Campet. Az esemény július 25-tól 29-ig tart majd, ahol fellépnek mások mellett Sena, MC Kemon, Copy Con, Manaky, PASO és a Ladánybene 27.

A Holt-Tisza mellett a jamaicai reggae muzsika kedvelői és művelői jönnek össze öt napra. A reggae legfontosabb üzenete, a béke és szeretet, a tisztelet és az összefogás jellemző a rendezvény hangulatára – közölték a szervezők.

A Reggae Camp a magyar előadókat helyezi fókuszba idén. Határainkon innen és túlról érkező magyar zenekarok, dj-k, sound systemek, MC-k alkotják a felhozatalt a fesztivál négy zenei helyszínén.

„Jamaica zenéjére és a benne rejlő nyugalomra-békére most talán még nagyobb szükségünk van, ezért a Camp egyik fő küldetése, az egymás iránti tisztelet és szeretet idén kicsit nagyobb betűkkel lesz felvarrva a zászlónkra” – idézte Bodnár Tibort, a fesztivál főszervezőjét, a Ladánybene 27 vezetőjét a közlemény.

via ma.hu

- Advertisement -
Exit mobile version