Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Jelenetíró pályázatot hirdet középiskolásoknak a rendőrség és a színház

- Advertisement -

Bántalmazás és internetes csalás témájában várják az írásokat, a beküldött jelenetek legjobbjait ősszel színpadra állítják, mégpedig a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház közös pályázatán.

A rendőr-főkapitányság közösségi oldalán közzétett poszt szerint a benyújtott pályázat legfeljebb két darab, egyenként maximum nyolc oldalas jelenet lehet. Ha a pályázó két jelenetet nyújt be, azoknak témájukban különbözniük kell. A történetben legfeljebb négy karakter szerepelhet, a jelenetnek önmagában értelmezhetőnek, színpadon megvalósíthatónak kell lennie.

A pályaművek beküldési határideje: június 22. éjfél. A jeleneteket a crash@kecskemetinemzeti.hu címre várják. A levélben fel kell tüntetni a pályázó teljes nevét, életkorát és telefonszámát.

A legjobb jelenetek beküldőire értékes tárgynyeremények várnak, továbbá egy mentorprogramban is részt vehetnek, amely során figyelemmel kísérhetik, hogyan kerül az általuk írt jelenet a kamaraszínház színpadára.

A nyertes pályaművek alkotóit szeptember elsején értesítik.

- Advertisement -
Exit mobile version