fbpx

FRISS HÍREK

Kecskeméti tinigyilkosság: Bosszútól tart Edina családja

- Advertisement -

Májusban lesz 11 éve, hogy a 16 esztendős kecskeméti lányt brutális kegyetlenséggel megölte a barátja, akivel a beteges féltékenykedései miatt szakított.

Az egy évvel idősebb éltanuló gimnazista hidegvérrel, 54 késszúrással végezte ki a gyönyörű lányt. A szülei valósággal belerokkantak a gyászba, máig a kisebbik lányuk és Edina kutyája tartja bennük a lelket. P. N. hét év múlva visszatért a városba, miután feltételesen kiengedték a börtönből.

– Eltelt tíz év. Hogy vészeltük át, azt nem tu­dom. Teltek a na­­pok, a hónapok, az évek, és megpróbáltunk együtt élni a fájdalommal. Múlt héten a kisebbik lányunk ballagására vittük a virágot, büszkén, boldogan, ma pedig a te­metőbe Edina sírjára, könnyes szemmel – írta ki fájdalmát kö­zösségi oldalán Edina édesanyja.

A megtört nő évente kétszer, a születésnapján és a halála évfordulóján ír a lányához. Ahogy arról nemrég beszámoltunk, P. N. a fiatalkorúak börtönében ismerkedett meg újdonsült szerelmével, feltételes szabadulásuk óta pedig már gyermekük is született. A párját az apja élve elföldelésé­ért ítélték el. Most abban a városrészben élnek, ahol Edina szülei is. Egyszer még össze is futottak egymással. Edina családja tart a férfi bosszújától, ezért nem szeretnének nyilatkoz­ni és ismét előtérbe kerülni.

Hasonló cikkünk:  Bőröndvásárlás előtti útmutató: minden, amit tudni érdemes

borsonline.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...