- Advertisement -
„Aki ismerős Kecskemét környékén, az tuti hallott már a Fekete Gólya étteremről, sőt nagy eséllyel járt is ott. Nem csak a helyiek kedvence, rengetegen érkeznek távolabbi városokból is.” – kezdi beszámolóját a Street Kitchen.
A Fekete Gólya étlapja bővelkedik klasszikusokban
Az étteremre a konyhafőnök, Balogh Dániel klasszikus magyaros étteremként tekint, aminek étlapján főként alföldi ételeket találni, amiket a helyiek kedvelnek. Az adagokra egyáltalán nem lehet panasz, bőséges mennyiségű az összes ételük, és emellett a minőségre is odafigyelnek. Az újításokkal bajban vannak: habár szándék van rá a konyha részéről, a vendégek kevésbé nyitottak rá, viszonylag hosszú időbe telik, mire egy változtatást át tudnak vinni. Sőt, az is előfordult már, hogy egy ételt le kellett venni a menüről – írják tovább a cikkben, melyet itt tud teljes terjedelmében elolvasni: https://streetkitchen.hu/cikkek/teszteltuk/fekete-golya-kecskemet/
- Advertisement -