Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Elvitt egy pontot a Honvéd Kecskemétről

- Advertisement -

Szakadó esőben döntetlen lett a labdarúgó bajnoki meccs eredménye.

Kecskeméti TE – Budapest Honvéd-MFA II. 2-2 (2-1)
NBIII. közép csoport, 26. forduló

KTE: Kunsági – Bagó, Vágó, Urbán, Zámbori – Terbe, Takács (Szabó 77.), Markó – Selyem, Vladul (Nánási 46.), Peres.

Honvéd: Berla – Skvorc, Temesvári, Bence – Horváth (Adayilo 77.), Rózsahegyi (Komiszár 94.), Király, Darabont, Banó-Szabó – Beglarishvili (Nagy 68.), Májer.

Gól: Selyem (3.), Markó (45.) ill. Rózsahegyi (33.), Májer (60.)

Szabó Tibor (KTE): Szerintem ez egy nagyszerű mérkőzés volt, mindkét csapat jól játszott. Egy nagyon jó játékosokból álló Honvéd ellen szereztünk egy pontot. Lehetett volna ez három is, voltak a meccsnek olyan periódusai, illetve 2-1-nél olyan lehetőségeink, amikkel lezárhattuk volna a találkozót. Sajnos ez nem sikerült, egy előre vágott labdából végül kiegyenlített az ellenfél. Sajnáljuk, hogy nem tudtunk nyerni, de egy erős Honvéddal találkoztunk.

- Advertisement -
Exit mobile version