fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

Egy szívként dobbant Kecskemét Líviáért

- Advertisement -

Hatalmas összefogás jellemezte a hétfő esti szervezett véradást és jótékonysági koncertet, amelyet Gereben Lívia válogatott kosárlabdázó gyógyulására hívtak életre. A fiatal tehetségnél leukémiát diagnosztizáltak, és rengeteg vér kell neki a gyógyuláshoz. Valamint rengeteg szeretet, amelyből nem volt hiány a volt uszoda ( ma sportakadémia ) épületében. Egy óriási üzenet volt az egész este. Azt üzente minden fellépő és minden érdeklődő, hogy: Gyógyulj meg, Livi!

Azért az ének és a zene volt a főszereplő ezen az estén, mert Lívia az ÉZI-be járt, édesanyja most is ott tanít. Az Aurin és Miraculum kórusok egyesített produkciója azért volt különleges, mert olyan darabokat adtak elő, amelyeket Livi is énekelt, és akár most is beállhatott volna a lányok közé.

A sportakadémia kosarasainak bemutatója pedig azért volt megható, mert Lívia szeretett sportágából adtak ízelítőt, amelynek a végén egy nagy kosaras szívet jelenítettek meg ( kezdőképünk ).

A műsorszámok előtt Livi nagynénje, Gereben Anita számolt be a lány állapotáról. Mint mondta, most hirtelen javulásnak indult az állapota, ezért pár napig most itthon is van. Valamint egy olyan eredményt kaptak minap, amely reménykeltő a gyógyulást illetően.

Hasonló cikkünk:  im/pro/kontra Vitaszínházi Est a Kecsuppal

Livi amúgy olvassa a neki küldött jókívánságokat és a róla szóló híreket, amelyekből rengeteg erőt merít. Ő maga mondta a családnak, hogy most csak egyetlen dolog érdekli. Az az 50-60%, amely az esélyeit jelenti. Erre koncentrál minden pillanatban.

Gyógyulásához sok vérre van szükség, és a koncert előtt a kecskemétiek ehhez hozzá is járultak egy jó nagy adaggal.

Nyolcvanan adtak vért, amely nagyon szép eredmény egy néhány órás véradáson. Többen, 40-50 évesen most először vállalkoztak erre. Egyénileg bárki, bármikor adhat vért Líviának. Ehhez csak be kell mennie az ország bármely véradó állomására, és Lívia adatait rá kell írnia egy nyomtatványra.

Név: GEREBEN LÍVIA
Születési hely, idő: KECSKEMÉT, 1999.11.05.
TAJ szám: 116614609
Intézmény: DÉL PESTI CENTRUMKÓRHÁZ
ORSZÁGOS HEMATOLÓGIAI ÉS INFEKTOLÓGIAI INTÉZET
BUDAPEST, SZENT LÁSZLÓ KÓRHÁZ 22 ÉPÜLET
1097 ALBERT FLÓRIÁN ÚT 5.

A telt házas koncert bevételét a szervezők Gereben Lívia gyógyulására ajánlották fel.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...