fbpx

FRISS HÍREK

Egymilliót nyert a vásárlással egy kecskeméti háziasszony

- Advertisement -

Egymillió forint volt a fődíj a Spájzolj és nyerj! játékban, amelyet egy kecskeméti háziasszony vehetett át nemrégiben Budapesten. A Magyar Termék Nonprofit Kft. tavaszi promóciója ezzel lezárult, de máris elindult a nyereményjáték őszi fordulója.

Egymillió forintot vihetett haza az a szerencsés játékos, aki megnyerte a Magyar Termék Nonprofit Kft. által indított Spájzolj és nyerj! játék tavaszi fordulóját. A készpénz-nyereményt és az ajándékba adott termékcsomagot csütörtökön vehette át Rácz Diána Budapesten. A kecskeméti vásárló egy Queen Cola, egy BioStop Ruhamoly Csapda, egy Bükki Parasztkenyér és egy Tere-Fere kókuszos omlós keksz alkotta vásárlás blokkjával nyert.

Rácz Diána a nyeremény átvételekor elmondta: hihetetlen érzés volt, mikor megtudta, hogy ilyen egyszerűen nyert egymillió forintot.

Hasonló cikkünk:  Magyar és Tisza ezentúl együtt jár - pártot választott Magyar Péter

Hozzátette: nem csak a játék miatt vásárolja a magyar árut, hanem egyébként is fontosnak tartja a magyar termékek támogatását, a minőségi élelmiszerek előnyben részesítését.
A Magyar Termék védjegyet használó cikkek elkötelezett vásárlójaként természetes volt számára az is, hogy tudatosan részt vesz a játékban.

A játékban való részvételért mindössze a Magyar Termék védjegyek valamelyikével ellátott promóciós terméket kellett vásárolni, és meg kellett őrizni a blokkot. A játékhoz regisztrálni is kellett az erre létrehozott oldalon, és fel kellett tölteni a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy a számla sorszámát, valamint a vásárlás dátumát. Az oldalon fel lehetett tölteni egy virtuális spájz polcait.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...