fbpx
9.1 C
Kecskemét
2024. február 28., szerda

FRISS HÍREK

Egymilliót nyert a vásárlással egy kecskeméti háziasszony

- Advertisement -

Egymillió forint volt a fődíj a Spájzolj és nyerj! játékban, amelyet egy kecskeméti háziasszony vehetett át nemrégiben Budapesten. A Magyar Termék Nonprofit Kft. tavaszi promóciója ezzel lezárult, de máris elindult a nyereményjáték őszi fordulója.

Egymillió forintot vihetett haza az a szerencsés játékos, aki megnyerte a Magyar Termék Nonprofit Kft. által indított Spájzolj és nyerj! játék tavaszi fordulóját. A készpénz-nyereményt és az ajándékba adott termékcsomagot csütörtökön vehette át Rácz Diána Budapesten. A kecskeméti vásárló egy Queen Cola, egy BioStop Ruhamoly Csapda, egy Bükki Parasztkenyér és egy Tere-Fere kókuszos omlós keksz alkotta vásárlás blokkjával nyert.

Rácz Diána a nyeremény átvételekor elmondta: hihetetlen érzés volt, mikor megtudta, hogy ilyen egyszerűen nyert egymillió forintot.

Hasonló cikkünk:  Mészáros Lőrinc útja - tíz év alatt 660 milliárd forintos vagyon

Hozzátette: nem csak a játék miatt vásárolja a magyar árut, hanem egyébként is fontosnak tartja a magyar termékek támogatását, a minőségi élelmiszerek előnyben részesítését.
A Magyar Termék védjegyet használó cikkek elkötelezett vásárlójaként természetes volt számára az is, hogy tudatosan részt vesz a játékban.

A játékban való részvételért mindössze a Magyar Termék védjegyek valamelyikével ellátott promóciós terméket kellett vásárolni, és meg kellett őrizni a blokkot. A játékhoz regisztrálni is kellett az erre létrehozott oldalon, és fel kellett tölteni a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy a számla sorszámát, valamint a vásárlás dátumát. Az oldalon fel lehetett tölteni egy virtuális spájz polcait.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Miért jönnek és mennyit keresnek az ázsiai vendégmunkások, és valóban kirúgják miattuk a magyarokat?

Régóta központi téma és borítékolhatóan sokáig még az is lesz a harmadik országbeli - fülöp-szigeteki, indiai, vietnámi, mongol, kirgiz...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...