fbpx
11.8 C
Kecskemét
2024. február 26., hétfő

FRISS HÍREK

Illegális gyógyszereket találtak egy kecskeméti házban, vádat emeltek

- Advertisement -

A Kecskeméti Járási Ügyészség gyógyszerhamisítás miatt vádat emelt egy 38 éves kecskeméti férfi ellen.

A vádlott még az év elején egy ismeretlen személytől szerzett 14 doboz olyan gyógyszert, ami Magyarországon nincs engedélyezve. A férfi a gyógyszereket egy zárt kartondobozban átvitte a szomszédjához, aki azt a háza melléképületébe vitte. A szomszéd nem tudta, hogy mi van a kartondobozban.

A rendőrök házkutatást tartottak a szomszédnál, megtalálták és lefoglalták a gyógyszereket. A szomszéd ekkor elmondta a rendőröknek, hogy a gyógyszereket a vádlott hozta oda.

Az ügyészség szerint a 14 doboz gyógyszer meghaladja a személyes szükségletet kielégítő mennyiséget, ezért indokolatlan mennyiségnek minősül.

A férfit a járási ügyészség gyógyszerhamisítással vádolja és tárgyalás mellőzésével emelt vádat vele szemben. A vádlott bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog döntetni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...