fbpx
8.6 C
Kecskemét
2021. október 18., hétfő

FRISS HÍREK

Lejer Zoltán: Továbbra is várom a polgármester válaszát a vitáról

Lejer Zoltán, a Szövetség polgármesterjelöltje közleményt juttatott el szerkesztőségünknek. Ezt közöljük most.

“Tisztelt Polgármester Asszony!

A múlt héten azzal kerestem Önt, hogy nyilvános és moderált körülmények között megrendezett polgármester-jelölti vita keretében mutassuk be Kecskemét jövőjéről szóló programjainkat.

Ön nem zárkózott el válaszában a vita elől, de a javasolt időpont családi eseménye miatt nem felelt meg. Ezt tiszteletben tartva múlt szombaton újabb levéllel fordultam Önhöz és kértem jelöljön meg egy Önnek megfelelő időpontot. A megkeresésemre nem érkezett Öntől válasz a mai napig.

Most ismét azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy egyeztessünk egy időpontot, amelyben kijelöljük a polgármester-jelölti vita idejét.

Biztosan Ön is értesült arról, hogy a Kecskeméti TV felajánlotta közreműködését a polgármester-jelölti vita közvetítésében. Javaslom helyszínül továbbra is a Hírös Agóra nagytermét (100-as terem).

Hasonló cikkünk:  Az egész országban gyűjti az aláírásokat a Fidesz Gyurcsány és Karácsony ellen
Hasonló cikkünk:  A kecsUP-on élőben nézheti szeptember 12-én a kecskeméti előválasztási vitát

Bízom, hogy Ön is elkötelezett abban, hogy közvetlen módon segítsük a kecskeméti választók informálását a választási döntésük meghozatalában.

Üdvözlettel,

Lejer Zoltán

polgármesterjelölt

Szövetség a Hírös Városért Egyesület”

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...