fbpx
15 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Lejer Zoltán: Továbbra is várom a polgármester válaszát a vitáról

- Advertisement -

Lejer Zoltán, a Szövetség polgármesterjelöltje közleményt juttatott el szerkesztőségünknek. Ezt közöljük most.

„Tisztelt Polgármester Asszony!

A múlt héten azzal kerestem Önt, hogy nyilvános és moderált körülmények között megrendezett polgármester-jelölti vita keretében mutassuk be Kecskemét jövőjéről szóló programjainkat.

Ön nem zárkózott el válaszában a vita elől, de a javasolt időpont családi eseménye miatt nem felelt meg. Ezt tiszteletben tartva múlt szombaton újabb levéllel fordultam Önhöz és kértem jelöljön meg egy Önnek megfelelő időpontot. A megkeresésemre nem érkezett Öntől válasz a mai napig.

Most ismét azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy egyeztessünk egy időpontot, amelyben kijelöljük a polgármester-jelölti vita idejét.

Biztosan Ön is értesült arról, hogy a Kecskeméti TV felajánlotta közreműködését a polgármester-jelölti vita közvetítésében. Javaslom helyszínül továbbra is a Hírös Agóra nagytermét (100-as terem).

Hasonló cikkünk:  "Elengedte" a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Bízom, hogy Ön is elkötelezett abban, hogy közvetlen módon segítsük a kecskeméti választók informálását a választási döntésük meghozatalában.

Üdvözlettel,

Lejer Zoltán

polgármesterjelölt

Szövetség a Hírös Városért Egyesület”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...