fbpx

FRISS HÍREK

Megtagadta a vallomást a kecskeméti diszkó előtt késelő férfi

- Advertisement -

Kedden az előkészítő üléssel megkezdődött a Kecskeméti Törvényszéken annak az olasz férfinak a pere, aki megkéselt még 2018-ban egy vendéget az egyik helyi diszkó előtt.

A férfi a szórakozóhelyen összeszólalkozott egy férfivel, akit megütött, majd megpróbált megrúgni és megtaposni. Emiatt a biztonsági szolgálat az épület elé kísérte. A férfi ekkor a kocsijához ment, amiből magához vett egy kést.

Időközben a szórakozóhely előtt dulakodás alakult ki az olasz és magyar vendégek között, amibe a férfi is beavatkozott oly módon, hogy nyakon szúrta egyiküket.

Az olasz férfi a késelés után a gépkocsijával elhajtott, és egy Kiskunfélegyháza külterületén lévő ingatlanba távozott. A rendőrök a késelőt mintegy 2 órán belül elfogták és őrizetbe vették. A férfi a személyes tárgyait és a ruházatát összecsomagolva éppen elhajtani készült, amikor az intézkedő rendőrök elfogták.

Hasonló cikkünk:  Kadás diák lett a Közgazdasági Diákolimpia bronzérmese

A kés az eljárás során nem került elő. A megkéselt ember életét a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg. Az olasz férfi megtagadta a vallomást a mai előkészítő ülésen, így tárgyalásba fordult az ügy. A balhé magyar vádlottja beismerte a bűnösségét és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról is, őt 2 évre próbára bocsátották. Ez a döntés jogerős.

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...