fbpx
11.8 C
Kecskemét
2024. február 26., hétfő

FRISS HÍREK

Megtagadta a vallomást a kecskeméti diszkó előtt késelő férfi

- Advertisement -

Kedden az előkészítő üléssel megkezdődött a Kecskeméti Törvényszéken annak az olasz férfinak a pere, aki megkéselt még 2018-ban egy vendéget az egyik helyi diszkó előtt.

A férfi a szórakozóhelyen összeszólalkozott egy férfivel, akit megütött, majd megpróbált megrúgni és megtaposni. Emiatt a biztonsági szolgálat az épület elé kísérte. A férfi ekkor a kocsijához ment, amiből magához vett egy kést.

Időközben a szórakozóhely előtt dulakodás alakult ki az olasz és magyar vendégek között, amibe a férfi is beavatkozott oly módon, hogy nyakon szúrta egyiküket.

Az olasz férfi a késelés után a gépkocsijával elhajtott, és egy Kiskunfélegyháza külterületén lévő ingatlanba távozott. A rendőrök a késelőt mintegy 2 órán belül elfogták és őrizetbe vették. A férfi a személyes tárgyait és a ruházatát összecsomagolva éppen elhajtani készült, amikor az intézkedő rendőrök elfogták.

Hasonló cikkünk:  Az ingatlanokkal kapcsolatos változások január közepéig jelenthetők be

A kés az eljárás során nem került elő. A megkéselt ember életét a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg. Az olasz férfi megtagadta a vallomást a mai előkészítő ülésen, így tárgyalásba fordult az ügy. A balhé magyar vádlottja beismerte a bűnösségét és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról is, őt 2 évre próbára bocsátották. Ez a döntés jogerős.

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...