Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Kijutott az Európa-bajnokságra a kecskeméti Fantasy Dance Company

- Advertisement -

A hétvégén került megrendezésre Budapesten a Ritmuscsapatok őszi modern tánc bajnoksága, ami egyben a kvalifikációs állomása volt a 2020. márciusában megrendezésre kerülő bécsi Európa bajnokságnak.

Az iskola egy szólóval és egy formációval indította táncosait- a versenyen. A szólót a 13 éves Benedikti-Rembeczky Hanna táncolta, melynek címe: Bűnre csábítás.

Hanna már februárban elkezdte a versenysorozaton való részvételt, és fantasztikus teljesítményének köszönhetően a hétvégi versenyen összetettben megszerezte a Magyar bajnoki címet.
A formációt a tánciskola 14 fős versenycsapata mutatta be.

A csapat tagjai: Baksai Hanna, Bende Zsófi, Benedikti-Rembeczky Hanna, Dóka Enikő, Fehér Kata, Hojsza Anna, Lázity Alexandra, Moiskó Anna, Pásztor Ramóna, Szász Réka, Tóth Katarina, Török Zsófia, Vincze Vivien, Tóth Márk.

Ezt a koreográfiát a mindenki által ismert angol kém, James Bond Casino Royale című filmje ihlette. A csapat egy közel hat perces koreográfiában táncolta el a film legfontosabb jeleneteit. Kimagasló teljesítményüket nemcsak az 1. hellyel díjazta a zsűri, hanem nekik ítélték a legjobb koreográfiáért járó különdíjat is.

A koreográfiákat Darányi Attila a Fantasy Dance Company vezetője készítette.

- Advertisement -
Exit mobile version