fbpx
4.9 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Nyolc és fél évet osztottak ki drogkereskedelem miatt Kecskeméten

- Advertisement -

Nyolc és fél év fegyházbüntetésre ítélt kábítószer-kereskedelem miatt a Kecskeméti Törvényszék kedden egy kiskunfélegyházi férfit. Az ítélet nem jogerős – közölte a bíróság sajtóosztálya kedden.

Az elsőfokú ítélet szerint a harminckét éves férfi az ingatlanján kannabiszt termesztett, hogy azt értékesítse. A rendőrök 220 tő növényt foglaltak le nála, ez meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát. A vizeletminta vizsgálata negatív eredménnyel zárult, azaz nem igazolta, hogy a vádlott ilyen anyagokat fogyasztott volna.

A férfi az eljárás során tagadta, hogy a lefoglalt kábítószerrel kereskedni akart volna. Az ítélet ellen – védőjével együtt – enyhítésért, míg az ügyészség súlyosítás érdekében fellebbezett.

A büntetőper a Szegedi Ítélőtáblán folytatódik.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...