fbpx
12.1 C
Kecskemét
2024. február 23., péntek

FRISS HÍREK

14 éves fiút keres a rendőrség

- Advertisement -

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 03010-157/901/2019. körözési számon eljárást folytat Brunszkó Tamás 14 éves tiszakécskei lakos eltűnése ügyében.

A fiút 2019. december 11-én Kecskemétről – busszal – nem érkezett haza nevelőszüleihez. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt 150 cm magas, vékony testalkatú. Barna szeme és rövid, barna haja van.

Eltűnése napján kék kabátot és farmernadrágot viselt. Kék keretes szemüveget viselt.

A Kecskemétii Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...