fbpx
12.1 C
Kecskemét
2024. február 23., péntek

FRISS HÍREK

II. Lázár Bence Emléktornát rendeznek a hétvégén

- Advertisement -

Az immár második alkalommal megrendezésre kerülő Lázár Bence Emlékgála azzal a céllal jött létre, hogy méltó emléket állítson a kiváló labdarúgónak, Lázár Bencének.

A 35 év feletti korosztálynak kiírt tíz csapatos teremlabdarúgó tornán Bence korábbi klubjai mellett több NB1-es, NB2-es és NB3-as futballklub képviselteti magát, valamint számos korábbi első osztályú, illetve magyar válogatott labdarúgó lép pályára.
Az emlékgála programját további három színvonalas gálamérkőzés színesíti.

A Megnyitó keretein belül Bence legkedvesebb dalát Caramel élőben adja elő.

A rendezvény ideje alatt a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat 10:00-15:00 óra között irányított véradást szervez a helyszínen, Gereben Lívia és Murcsik-Pávó Réka gyógyulásáért.

A rendezvényhez kapcsolódóan 2019. december 6-26. között aukcióra kerül egy, az Újpest FC 2019/2020-as NB1-es kerete által aláírt, egyedi, egyetlen, a II. Lázár Bence Emlékgálára készült mez. Az árverésből befolyt összeg teljes egészében a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány részére kerül felajánlásra.
Az egyedi Lázár Bence mezre ide kattintva tud licitálni.

Hasonló cikkünk:  Nehéz lesz pótolni: Svájcban folytathatja a KTE válogatott védője

Belépők kizárólag a rendezvény ideje alatt, a helyszínen kaphatók:
6 év alatt: ingyenes,
6-13 év között: 500 Ft,
14-63 év között: 1500 Ft,
63 év felett: 500 Ft.

Az esemény teljes bevétele a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány számára kerül felajánlásra. Az alapítvány célja a leukémiás betegek támogatása.
Az alapítvány számlaszáma: 51700117-15004615 Fókusz Takarékszövetkezet Kerekegyháza.
Az alapítvány elérhetősége: [email protected]

További információkért látogasson el az alapítvány weboldaláraFacebook oldalára, illetve keresse fel az emlékgála Facebook eseményét.

sportcsarnok-kecskemet.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...