fbpx
7.1 C
Kecskemét
2023. március 28., kedd

FRISS HÍREK

Jótékonysági gyűjtés a Mercedesnél

A kecskeméti Mercedes-Benz gyár ebben az évben is karácsonyi jótékonysági gyűjtést kezdeményezett. A vállalat idén decemberben már ötödik alkalommal hirdette meg az „Ajándékozz mosolyt!” adománygyűjtő akciót. A jótékonysági gyűjtés során a dolgozók különböző ajándékokat összeállítva kedveskedtek karácsonyi meglepetéssel a hátrányos helyzetű gyermekek számára. Az előző évekhez hasonlóan a gyár tűzifa adományozással is segítette a rászoruló családokat.

Tavaly világszerte a vállalat munkatársai a karácsonyi jótékonysági akció során összesen mintegy 22 ezer darab ajándékcsomagot juttattak el a rászorulóknak. A Mercedes-Benz magyarországi gyára is hosszú távon elkötelezte magát a társadalmi ügyek mellett. A kecskeméti autógyárban a vállalati kultúra alapvető része a társadalmi felelősségvállalás és a szolidaritás, a gyár ezért a hátrányos helyzetű családok támogatásában is aktív szerepet vállal.

Hasonló cikkünk:  Egyre inkább az agglomeráció megfizethető Kecskeméten is

Az „Ajándékozz mosolyt!” jótékonysági akció keretében a gyár munkatársai játékokkal, könyvekkel és édességgel készültek, 45 ajándékcsomagot pedig – ami a felajánlott ajándékcsomagoknak csupán egy töredéke – a december 12-én, a gyárban megtartott ünnepségen a vállalat vezetősége személyesen adott át a gyermekeknek. Mára hagyománnyá vált a Mercedes-Benz gyár, illetve az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány, a Kunszállási Gyermekekért Alapítvány valamint kiskunfélegyházi Kapocs Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény közötti együttműködés. Idén is ez a három szervezet segít abban, hogy az adományok fennmaradó része, még az ünnep előtt a rászoruló családok gyermekeihez jusson.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...