fbpx
14.1 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

A magyar háztartások 11 százalékának gond a rezsiszámlák befizetése

- Advertisement -

A magyar háztartások 11,1 százaléka nem tudta mindig határidőre befizetni a rezsiszámláit 2018-ban – számolt az Eurostat adatairól a Hvg.hu. Az EU-átlag 6,6 százalék, ami jelentős csökkenés ahhoz képest, hogy öt évvel korábban még két számjegyű volt a mutató.

A legrosszabb helyzet a görögöké, ott a háztartások 35,6 százaléka megcsúszott a rezsivel legalább egyszer az év folyamán, de rendkívül rosszul áll Bulgária is, 30,1 százalékkal.

Magyarország a legrosszabb helyzetű a visegrádi négyek közül, rajtunk kívül csak Szlovákiában vannak az EU-átlag feletti arányban azok, akik nem tudják időben rendezni a számláikat.

A csehek helyzete pedig a második legjobb az egész EU-ban, ott csak 2,1 százalék van bajban. Ennél jobban egyedül a hollandok állnak, ott a háztartások másfél százaléka csúszott meg a rezsivel.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Elstartolt a kecskeméti kampány, mutatjuk, kik jelentették be eddig a polgármesterjelöltjüket

Minden bizonnyal még többen lesznek a kecskeméti polgármesterjelöltek, de nyilvánosan eddig a Fidesz-KDNP, a Mi Hazánk és a Szövetség...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...