fbpx
12.1 C
Kecskemét
2024. február 23., péntek

FRISS HÍREK

Bodrozsán Alexandrát választotta újra elnöknek a Momentum Kecskeméti Szervezete

- Advertisement -

2020. január 11-én a Momentum Mozgalom Kecskeméti Helyi Szervezete tisztújítást tartott – áll a szerkesztőségbe megküldött közleményben.

A párt sikeres építkezése és népszerűsége indokolttá tette a helyi elnökség háromról öt főre való kibővítését.

Az elnök és az alelnök tisztségét továbbra is Bodrozsán Alexandra és Kecskés Mihály Gábor tölti be, az új elnökségi tagok pedig Fücsök Fanni, dr. Vancsura István és Szabó István lettek. 2020 a Momentum számára az építkezés éve lesz. Kecskeméten már stabil bázis alakult ki, így az új elnökség fő célja, hogy a Momentum üzenetét elvigyék a környező településekre is. A legfontosabb pedig megszolgálni azt a bizalmat, amit a tavalyi két választáson a Momentum kapott az emberektől.

A Kecskeméti Helyi Szervezet Elnökségének tagjai:

Bodrozsán Alexandra – elnök

Bodrozsán Alexandra a kecskeméti helyi szervezet megalakulása óta, 2017 elejétől tölti be az elnöki posztot. 2018 áprilisában Bács-Kiskun megye 2. sz. országgyűlési egyéni választókerületének jelöltje volt, valamint a 10. helyen szerepelt a Momentum országos listáján. 2019 októberétől Kecskemét 1. számú választókerületének egyéni önkormányzati képviselője.

Kecskés Mihály Gábor – alelnök

Kecskés Mihály Gábornak eddig is nagy szerepe volt abban, hogy a választási kampányok megfelelő mederben folytak. Munkájának köszönhetően a helyi szervezet létszáma napról napra nő. Az őszi önkormányzati választásokon a Momentum az ellenzéki pártok közül a legjobb eredményt érte el Bács-Kiskun megyében, így 2019 októbere óta Mihály a megyei közgyűlésben dolgozik képviselőként.

Hasonló cikkünk:  A kormány gazdasági sikerekről beszél, miközben a magyar társadalom összességében szegény

Fücsök Fanni – kommunikációért felelős elnökségi tag

Fücsök Fanni az Európai Parlamenti választásokat követően csatlakozott a helyi szervezethez. Folyékonyan beszél angolul és franciául. Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem nemzetközi tanulmányok mesterszakos hallgatója. Emellett a Kecskeméti Önkormányzat Városstratégiai és Pénzügyi Bizottságának tagja.

dr. Vancsura István – jogi ügyekért felelős elnökségi tag

dr. Vancsura István végzettségét tekintve jogász. 2011-ig dolgozott a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál mint a Kiemelt Ügyek Igazgatóságának főosztályvezetője. Országos ismertségre akkor tett szert, amikor többször is pert nyert a NAV ellen. A Magyar Korrupcióellenes Szövetség igazgatósági tagja. 2019 októberében listás mandátumot szerzett a kecskeméti helyhatósági választásokon.

Szabó István – pénzügyi feladatokért felelős elnökségi tag

Szabó István tanulmányait a Kada Elek Közgazdasági Szakgimnáziumban végezte. Emelt szakmai érettségijével megbízható tudást szerzett a pénzügy területén. Jelenleg a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. felügyelőbizottsági tagja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...