Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Csecsemőjével fajtalankodott egy kiskunfélegyházi férfi

- Advertisement -

Az embertelen apát 12 év fegyházra ítélték első fokon, de sokallta a büntetését, ezért a védőjével együtt enyhítésért fellebbezett.

Saját gyermekeivel fajtalankodott egy kiskunfélegyházi férfi. Az embertelen apát 12 év fegyházra ítélték első fokon, de sokallta a büntetését, ezért a védőjével együtt enyhítésért fellebbezett.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Kecskeméti Törvényszéken. A vádirat szerint a kiskunfélegyházi férfi 2013. és 2018. között gyermekpornográf tartalmú képeket és videókat tartott és tett hozzáférhetővé, valamint a nevelése, felügyelete alatt álló kiskorú személyekről az említett tartalmú felvételt készített, továbbá csecsemőkorú gyermekével és egy a tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végzett.

A férfi már az előkészítő ülésen beismerte a bűnösségét, a bíróság elfogadta a nyilatkozatát és halmazati büntetésül 12 év fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit. Emellett mindkét gyermeke vonatkozásában megszüntette a szülői felügyeleti jogát.

A férfi és védője enyhítésért fellebbezett az ítélet után. A másodfokon eljáró Szegedi Fellebbviteli Főügyészség azonban alaptalannak ítélte a fellebbezéseket, mert álláspontja szerint az elsőfokú ítéletben kiszabott büntetés arányos, ezért annak helybenhagyását indítványozta. Másodfokon a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni a fellebbezésekről.

MTI / via hirpress.hu

- Advertisement -
Exit mobile version