fbpx
12.1 C
Kecskemét
2024. február 23., péntek

FRISS HÍREK

Félmillió forintot kap, aki segít a rendőröknek elfogni ezt a nőt

- Advertisement -

A rendőrség a 2018. január 29-én kiadott hazai majd tavaly március 29-én elrendelt európai elfogatóparancs alapján eljárást folytat a 40 éves bácsalmási Szabó Sándorné ügyében, írja a police.hu.

A nőt még 2006-ban elkövetett emberölés bűntett, továbbá jármű önkényes elvétele bűntett miatt 12 év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Szegedi Törvényszék. A büntetésből feltételes szabadságra került az elítélt. A pártfogói felügyelet szabályait azonban megszegte, és ismeretlen helyre távozott.

A nő vélhetően elhagyta Magyarországot és külföldön, Görögországban tartózkodhat, most a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjeb bruttó500 ezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek.

A rendőrség kéri, hogy aki Szabó Sándorné elítélttel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrség honlapján található számok valamelyikét.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...