fbpx
15.1 C
Kecskemét
2021. október 18., hétfő

FRISS HÍREK

Kecskeméti kiskertészek, figyelem! Indul az ingyenes Ökokert tanfolyam!

Van egy kisebb vagy nagyobb kerted, amelyben szívesen termesztenél növényeket úgy, hogy kerülöd a vegyszereket és a lehető legtermészetesebb módon gazdálkodsz? Esetleg barkácsolnál is, mondjuk méhgarázst? Ezekhez ad tippeket Bérces Dóra az egyéves tanfolyam izgalmas, gyakorlatorientált alkalmain – adja hírül a trendalelke.hu portál.

Ökokert tanfolyam

A foglalkozások helyszíne: KINCS Egyesület Közösségi Ház, Kecskemét, Vacsi köz 11. Jó idő esetén a közösségi ház kertjében történik az elméleti és a gyakorlati oktatás is, rossz idő esetén a házban.

Időtartama: 1 év, minden hónap harmadik péntekén

Kezdő alkalom: 2020. február 21., 16:00-19:30

Az Ökokert tanfolyam a Tudásközpont a Hírös Agórában program (EFOP – 3.7.3-16-2017-00112) keretében zajlik, amelynek jelmondata: mert tanulni jó egy életen át. A támogatásnak köszönhetően teljesen ingyenes, úgyhogy csupán elköteleződniük kell a résztvevőknek.

A tanfolyam vezetőjével, Bérces Dórával készült interjú ide kattintva olvasható, aki olyan kérdésekre ad választ, mint: hogyan lesz öko egy kert? Kiknek ajánlott ez a tanfolyam és mit lehet itt tanulni? Milyen praktikákra érdemes figyelni? Mik az előnyei/hátrányai, nehézségei/könnyedségei a hagyományos kertészkedéshez képest?

Hasonló cikkünk:  Mit szolgálnak a zsákok a facsemetéken?
Hasonló cikkünk:  Zárható helyen tárolnák a kukákat a jövő évtől Kecskeméten

Fotó: trendalelke.hu

 

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...