fbpx
12.1 C
Kecskemét
2024. február 23., péntek

FRISS HÍREK

Pénteken röplabda kupadöntőt rendeznek Kecskeméten

- Advertisement -

2020. február 28-án pénteken a K&H Férfi Röplabda Magyar Kupa Döntőnek ad otthont a Hírös Sport Nonprofit Kft. által üzemeltett Messzi István Sportcsarnok.

2020. február 28-án pénteken két izgalmas, színvonalas röplabda mérkőzésen szurkolhatnak a Messzi István Sportcsarnokba kilátogatók, hiszen 17.00 órától a Fino Kaposvár mérkőzik meg a Vegyész RC Kazincbarcika ellen a bronzéremért, míg 20.00 órától a címvédő HÉP-Kecskeméti Röplabda Club együttese lép pályára a Pénzügyőr SE ellen az aranyéremért.

Jegyárak:

  • felnőtt: 2.000 Ft/fő/két mérkőzés,
  • diák/nyugdíjas: 1.200 Ft/fő/két mérkőzés.

Jegyeket vásárolni február 24. hétfőtől február 27. csütörtökig 17.00-19.00 óra között a Messzi István Sportcsarnokban a portával szembeni jegypénztárban lehet.

A mérkőzések szünetében Curtis fellépést tekinthetik meg a nézők. Az eredményhirdetés előtt Dobó Enikő előadásában hallhatjuk nemzeti himnuszunkat.

Hasonló cikkünk:  Nem is a jéghideg vízben úszni igazán kemény, hanem onnan kijönni

A K&H Férfi Röplabda Magyar Kupa Döntőt az M4 Sport élőben közvetíti.

Forrás: Hírös Sport

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...