fbpx
11.6 C
Kecskemét
2024. február 23., péntek

FRISS HÍREK

Regisztrált kerékpárt lopott

- Advertisement -

2020. január 30-án 7 óra 30 perckor két kecskeméti körzeti megbízott egy gyanús kerékpárosra lett figyelmes. A férfi úgy biciklizett egy földúton, hogy menet közben egy másik kétkerekűt tolt maga mellett. Az egyenruhások intézkedés alá vonták a 25 éves helyi lakost, és ellenőrizték a kerékpárokat.

A nőivázas-kerékpáron – amin a férfi utazott – regisztrációs matrica volt, így könnyen azonosíthatóvá vált annak tulajdonosa. Így derült ki, hogy a bicikli lopott.

A kétkerekű gazdája a rendőri intézkedéssel egyidőben az egyik kecskeméti üzletben tartózkodott. Az asszony a járművet 7 órakor lezárta a bolt kerékpártárolójában, és a bevásárlást követően – 25 perc elteltével – tapasztalta, hogy ismeretlen személy eltulajdonította biciklijét.

A körzeti megbízottak bűncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt előállították a férfit, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki lopás vétsége miatt. Az eltulajdonított kerékpárt a rendőrök lefoglalták.

Hasonló cikkünk:  Nyomókötéssel lassította a vérzést a félegyházi rendőr, megmentette a pálmonostori férfi életét

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai negyedévente tartanak ingyenes kerékpár-regisztrációt a kapitányság épületében. A nyilvántartásba vétel elősegítheti a nyomozás eredményességét egy esetleges bűncselekmény elkövetésekor.

Kerékpárjaikat online módon – www.bikesafe.hu – otthonról is regisztrálhatják.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...