fbpx
3 C
Kecskemét
2023. február 1., szerda

FRISS HÍREK

Szombaton jön az I. TanyaFeszt tehetségkutató

Idén hatodik alkalommal rendezik meg Cserkeszőlőn lelkes kultúra-fanatikusok faluszéli minifesztiváljukat, a VI. TanyaFesztet. Tavaly már hivatalos szervezetként, a Kreatív SzemLélet Egyesület égisze alatt gyűltek össze, hogy még eredményesebben tudják a tehetségeket felkutatni, illetve színvonalas fellépési lehetőségekhez juttatni. Ennek köszönhetően első alkalommal kerül megrendezésre az I. TanyaFeszt Tehetségkutató, február 29-én, a kecskeméti Kilele Clubban, ahol hat, előre kiválasztott, tehetséges, feltörekvő zenekar méretteti majd meg magát a szigorú(an a TanyaFeszt érdekeit néző) zsűri előtt, mindezt pedig értékes díjakért. Az első és második helyezett május 16-án a budapesti Mika Tivadar Mulatóban és a VI. Tanyafeszten is lehetőséget kap, hogy nagyobb közönség előtt mutassa meg tehetségét. Azonban, hogy valódi küzdelem legyen a dobogó tetejéért, az első helyezett – az előzőek mellett – a MagyaRock Fesztiválon is felléphet.

Természetesen, a dobogó legalsó fokáról sem feledkeztek meg, a harmadik helyezett banda tagjai sem távoznak üres kézzel, ők a VI. TanyaFesztre nyernek bérleteket.

Hasonló cikkünk:  Fókuszálj inkább a vállalkozásra, ne a pénzed után rohanj!
Hasonló cikkünk:  Tiborcz István újabb vissza nem térítendő forráshoz jut brüsszeli pénzből

A tehetségkutatóra ellátogató érdeklődőknek is kedveskednek a szervezők egy nyereményjátékkal, ugyanis a jelen lévők között 2 darab 2 személyes VI. TanyaFeszt bérletet sorsolnak ki.

23 jelentkezőből az előválogatást követően a zsűri a következő hat bandára kíváncsi, az I. TanyaFeszt Tehetségkutatón, Őket hallhatjuk élőben:

Bad News – Kecskemét (punk-grunge rock)

Bonrow – Szeged (pop rock)

CsáGéza! – Budapest (progfolkpop rock)

Hungry Eyes – Budapest (psy-prog rock, vagy ahogy ők nevezik: orkpop)

Jaffa 68 – Budapest (blues rock)

Mudi – Budapest (stoner)

Ők hatan fogják biztosítani a kiélezett küzdelmet, de főként a jó hangulatot február 29-én, 13:00-tól a kecskeméti Kilele Music Clubban.

Helyszín: Kilele Music Club, Kecskemét

Időpont: 2020. Február 29.

  • Megnyitó: 13:00

  • Eredményhirdetés: 18:00

A belépés ingyenes!

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...