fbpx

FRISS HÍREK

Egy éve a kecskeméti nyilvánosság szolgálatában

- Advertisement -

Kedves Olvasónk!

Egy éve indult útjára a KecsUP.hu, mégpedig a következő szellemben:

“Kivánjuk a’ sajtó szabadságát, censura eltörlését.”

Hogy miért volt erre szükség? A hátunk mögött hagyott 12 hónap bizonyította, hogy Kecskeméten is szükség van egy olyan nyitott szemléletű, nem mainstream vonalba tartozó hírportálra, amely nem a városi közpénz kasszából kívánja fenntartani magát, és vannak kritikus kérdései is, ha azt a helyzet megköveteli.

Sokan legyintettek ránk, nem hittek benne, hogy van létjogosultsága egy újabb hírportálnak. A számok, a statisztikák, és mindazok az olvasói levelek és témák, amelyeket százezrek olvastak az elmúlt egy évben, bizony rácáfoltak a fanyalgókra.

Kicsiként kezdtük, és mára már felvesszük a versenyt – vagy már le is hagytuk – a több éve működő híroldalakkal. Van mire büszkének lennünk, de továbbra is alázatosak maradunk, hogy Olvasóinknak megfeleljünk, és megőrizzük a szellemiségét a fenti idézetnek.

Hasonló cikkünk:  Aktív élet egy örökmozgó kutyával: ilyenek a mindennapok egy foxival

A felhatalmazást ti adtátok meg számunkra, hogy még nagyobb tervekkel várjuk a következő éveket. Bízunk benne, hogy továbbra is minket olvastok, és témajavaslataitokkal megtiszteltek minket!

Hírös Embör

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Csoportosan küldtek el dolgozókat a kecskeméti Mercedes-gyárból

Olvasónktól értesültünk arról, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban hirtelen, az előzetes kommunikációval ellentétesen közölték több kölcsönzött munkavállalói csoporttal, hogy...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...