Korlátozott nyitva tartással működik a Medina Adománybolt

0

Az ismert járványügyi okokból a következőképpen működik mostantól a Medina Adománybolt (Csongrádi u. 5.):

Hétfőtől péntekig 14-16 óráig nyitva, szombaton 10-12-ig. (A rendelet szerint az üzlettérben nem lehet 15 óra után tartózkodni.)

Ebben az időszakban fogadnak adományokat, ajánlókat is fognak kitenni a közösségi oldalra, azokért is ebben az időben lehet jönni.

AZ ÜZLETBE BEMENNI VISZONT MOSTANTÓL NEM LEHET!

Az adományokat az ajtóban átveszik, és elraktározzák. Aki pedig valamelyik ajánlóban látott tárgyért jön, odaviszik neki maszkban és gumikesztyűben. Az üzletet, adományokat, kilincseket folyamatosan fertőtlenítik közben.

A következő okok miatt nem zárnak be teljesen:

– a Kormányinfókon az ilyen biztonsági óvintézkedésekkel működni tudó vállalkozásokat biztatták a további munkára.
– A kollégák a fenti feltételekkel biztonságban érzik magukat.
– Ha teljesen leáll a forgalom, örökre tönkremegy a Medina, sok olyan költség van, ami fix, zárt bolt mellett is fizetni kell.
– HATÁROZOTT CÉL, HOGY A JÁRVÁNY MIATT MUNKÁJUKAT VESZTETT CSALÁDOKNAK KÉSŐBB SEGÍTENI TUDJANAK, GYEREKRUHÁKKAL, CIPŐKKEL, ÉVSZAK- ÉS MÉRETVÁLTÁS MIATT INGYEN LÁTHASSÁK EL ŐKET. Ezt a készletet is most alapoznák meg, sajnos arra számítanak, sok ilyen lesz.

Adományként továbbra is mindent fogadnak: konyhafelszerelést, dísztárgyakat, műszaki eszközöket, könyveket, cipőket, bizsut, stb.

Arra számítanak, hogy a többi országhoz hasonlóan, itt is hamarosan kijárási tilalom lesz, akkor majd lakat kerül a Medinára is. Addig is így vigyáznak egymásra, és rátok!