fbpx
8.8 C
Kecskemét
2024. március 2., szombat

FRISS HÍREK

Riasztást adtak ki, akár jég is eshet

- Advertisement -

Az Országos Meteorológiai Szolgálat frissítette veszélyjelzését, a figyelmeztetés után elsőfokú (citromsárga) riasztást is kiadott a  zivatarok veszélye miatt. A riasztások által érintett járásokat az alábbi folyamatosan frissülő térképen követhetik.

Az érintett területeken elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, de megerősödhet a szél, jégeső is előfordulhat. Kora délelőtt kezdetben a Dunántúlon, délutántól már a Dunától keletre is többfelé kell számítani intenzívebb záporra, zivatarra. Számítani kell viharos széllökésekre (70-80 km/órás), helyenként nagyobb mennyiségű (25-30 mm) csapadékra és  kisebb szemű (1-2 centis) jégesőre.

Csütörtökön a nappali gomolyfelhő-képződésből a déli óráktól keleten lesz zivatarok kialakulására esély. A zivatarokat viharos szél (60-80 km/h) esetleg apróbb szemű jég kísérheti.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...