Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Bácsvíz: Június 12-ig eltűnik az Énekes utcai bekerített kátyú

- Advertisement -

Hogy pontosan mikor keletkezett a képen látható kátyú az Énekes utcában, talán senki nem tudja. Maradjunk annyiban, hogy jó ideje megvan már. Eleinte még körbe sem volt kerítve. Valaki egy faágat tett bele, hogy jobban lehessen látni az úthibát. Ennek az elszáradt maradványa ma is ott van a lyukban.

Már annak is kb. két hete, hogy a városrész önkormányzati képviselője, Bodrozsán Alexandra (Szövetség) jelezte a vélt illetékesek felé, hogy jó lenne már betömni ezt a kátyút. Akkor fordultunk a képviselőhöz, amikor egyik olvasónk a katonatelepi kátyúzásról szóló cikkünkhöz (a régen meglévő kátyút cikkünk után nem sokkal tüntették el) kommentálta, hogy jó lenne, ha már az Énekes utcában is dolgoznának azok, akiknek ez a dolguk.

A képviselőt azonban arról tájékoztatta a városüzemeltetési cég, hogy bejelentését a Bácsvíznek továbbította. Megkeresésünkre a szolgáltató azt válaszolta, hogy valóban az ő feladatuk lesz a helyreállítás.

a csatornatisztító akna, illetve az útburkolat helyreállítására június 12. péntekig sor kerül.” – áll Borbély Zita HR és kommunikációs vezető válaszlevelében.

- Advertisement -
Exit mobile version