fbpx

FRISS HÍREK

Ulrich Gábor Dűne című filmjét beválogatták a Hirosimai Nemzetközi Animációs Fesztiválra

- Advertisement -

Ulrich Gábor Balázs Béla-díjas mozgókép- és képzőművész Dűne című alkotását beválogatták az A-kategóriás Hirosimai Nemzetközi Animációs Fesztivál versenyprogramjába. A film a Kecskemétfilm és a Focusfox gyártásában jött létre, producerei Mikulás Ferenc és Muhi András – számol be a librarius.hu a kecskeméti művész sikeréről.

Dűne világpremierje az animációs filmszakma legnevesebb eseményén, az Oscar-kvalifikáló, 60. Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon lesz június 15-én, ahol szintén a versenyprogramban vetítik majd ezt a különleges, képzelet és valóság között hullámzó absztrakt thrillert, melyben a hangok, mint tanúk átmosódnak emlékeken és félálmokon.

2500 nevezett alkotás közül válogatták be Ulrich Gábor Dűne című rövidfilmjét

2020. augusztus 20-24. között rendezik meg idén – sajnos a vírushelyzetre való tekintettel közönség nélkül – az A-kategóriás 18. Hirosimai Nemzetközi Animációs Filmfesztivált. Immár publikus, hogy közel 2500 nevezett alkotás közül a versenyprogramba válogatták Ulrich Gábor Balázs Béla-díjas mozgókép- és képzőművész Dűne című rövidfilmjét.

Hasonló cikkünk:  Tegyünk együtt a gyermekekért! – Drámai helyzetben a gyermekvédelem

Ulrich Gábor

Ulrich Gábor Balázs Béla-díjas mozgókép- és képzőművész, művészeti pedagógus filmjeit több mint 40 ország filmfesztiváljai válogatták be versenyprogramjukba. Munkáiból Európa számos országában volt képzőművészeti tárlata, alkotásai megtalálhatók külföldi és hazai gyűjteményekben. Több felsőoktatási intézményben volt meghívott előadó, jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetemen tanít.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...