Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Hétfőn kezdődik Kecskeméten az utcai szúnyogirtás

- Advertisement -

Kecskeméten sokak örömére végre megkezdődik az idei szúnyogirtás – közölte az Önkormányzat. Repülőgép helyett egy a város utcáit éjszaka járó melegköd-képző ködgenerátoros kocsiról szórják szét a vegyszert.

A földi kémiai szúnyoggyérítésre 2020. július 6-án, hétfőn, rossz idő esetén július 7-én vagy július 8-án a napnyugta utáni időszakban kerül sor.

A szúnyogirtást a Szerocor Konzurcium végzi Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogirtó szer felhasználásával.

A méhészek vigyázzanak!

A szúnyoggyérítések koordinálását a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központja végzi, amely a szervezésre és lebonyolításra a Szerocor Konzorciumot (1119 Budapest, Etele út 57. I. em., Tel: +36/1-209-0853, E-mail: info@szempair.hu) mint kivitelezőt és a Pannon-Bio-Kalibra Konzorciumot mint szakértőt választotta ki.

Támadnak a tigrisszúnyogok

 

- Advertisement -
Exit mobile version