Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

500 forintért törte el ivócimborája orrát a géderlaki férfi

- Advertisement -

Megverte és kifosztotta ismerősét egy fiatal géderlaki férfi – közölte a rendőrség.

Két helybeli férfi együtt italozott 2020. augusztus 21-én, pénteken este Géderlakon. Hajnalban azután mindketten elindultak haza, két különböző irányba.

A fiatalabbik férfi azonban meggondolta magát, és bűnös szándékkal középkorú társa után ment. Hamar utol is érte, ököllel megütötte és többször megrúgta. Végül még a nála lévő 500 forintnyi aprópénzt is elkérte, majd távozott.

A támadó 500 forintot zsákmányolt (Fotó: Police.hu)

A bántalmazás következtében a 44 éves áldozat – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérülést, orrcsonttörést szenvedett.

A megvert férfi ezután bejelentette a történteket a rendőrségen.

A hatóság keresni kezdte a bántalmazót. A kalocsai rendőrök augusztus 22-én hajnali 4 órakor, másfél óra alatt otthonában elfogták a 25 éves férfit. Kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version