Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A Kecskeméti Fiatalok Társasága rájött, miért nincsenek a városban bulik

- Advertisement -

A Kecskeméti Fiatalok Társasága (Káefté) Facebook oldalán közölte: rájött, „miért nem lehetnek bulik és hosszan nyitvatartó kocsmák” a városban.

Posztjukban linkelték az önkormányzati sajtó (hiros.hu) beszámolóját a legutóbbi Városi Civil Korzóról, amelyből egyrészt kiderült (ezt mi írjuk), hogy nem sikerült eldöntenie az évi 180 millió forint önkormányzati közpénzből működő csapatnak, hogy kedden vagy szerdán délután volt vagy lesz a korzó.

forrás: hiros.hu

Másrészt megtudtuk, milyen összefüggést látnak a rendezvény és az éjszakai élet között a kecskeméti fiatalok.

Facebook/Kecskeméti Fiatalok Társasága

Mi most nem fogunk egyetlen fotót sem innen szemlézni, már csak azért sem, mert van néhány sajátunk is. De azért megnéztük azt a bizonyos galériát, és az abban lévő 16 fotót. Ha egész precíz munkát akarnánk végezni, akkor azokon kb. 100 különböző embert lehetne beazonosítani, de ebből kb. 10 résztvevő nevezhető valamennyire fiatalnak, mondjuk 40 év alattinak.

Azért láttunk ott fiatalokat, őket le is fotóztuk. Például voltak ott kosaras növendékek és táncosok is fellépni. Bizonyára mi is és az önkormányzati sajtó is csak rosszkor ment, és ezért nem hemzsegnek a fotókon fiatalok.

- Advertisement -
Exit mobile version