Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Buli, tánc, kocsilopás

- Advertisement -

Még tavaly december 16-án történt, hogy egy tanyavilágban élő kecskeméti férfi autója eltűnt az éjszaka az udvarból. A férfi azt tette, amit mindenki más tenne ebben a helyzetben, hívta a rendőrséget és bejelentette a lopást – írta meg a police.hu.

Elmondta a rendőröknek a sértett, hogy rendszerint a parkoló autóban hagyta az indítókulcsot, és a kaput sem zárta. Ez neki kényelmes volt, mert sokat vezetett, a kocsi így mindig indulásra kész volt. A rendőrök nyomozni kezdtek.

És jött a mesebeli fordulat: egy ismeretlen férfi telefonált a tulajdonosnak, és közölte, hogy a kocsijában ébredt az egyik edzőterem parkolójában. Megbeszélték, hogy egy találkozó keretében a kocsi visszakerül a jogos tulajdonosához, és az eltűnés körülményeit is tisztázni lehetett.

Mi is történt? A férfi előző este egy buliban volt, ahol többet ivott a kelleténél. Az utolsó emléke, hogy táncol, a következő pedig már az, hogy egy ismeretlen autóban fekszik. A kesztyűtartóban megtalálta a tulajdonos iratait és a névjegykártyáját, így jutott el hozzá.

A bűntudat munkált az amnéziás férfiban, így megtankolta az autót, mielőtt visszaadta, sőt kárpótlásul kifizetett egy olajcserét is. A nyomozók jármű önkéntes elvétele miatt kihallgatták a gyanúsítottat, majd rövid időn belül befejezték az eljárást, és bíróság elé állítást javasolnak.

via 444.hu

- Advertisement -
Exit mobile version