Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Egymillióra emelték a snicceres támadó „vérdíját”

- Advertisement -

Immár egymillió forintot kaphat, aki feldobja a snicceres támadót – írta meg a 24.hu

Amint arról beszámoltunk, a Lajosmizse–Budapest-vasútvonalon közlekedő vonaton 2020. augusztus 14-én este egy bliccelni próbáló fiatal férfi Dabas és Inárcs-Kakucs állomások között megtámadta a kalauznőt, és egy tapétavágóval több helyen megsebesítette. A jegyvizsgáló kórházi ellátásra szorult és súlyos lelki traumán esett át.

A Vasutasok Szakszervezete (VSZ) a közelmúltban félmillió forintos díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek, amit most megemeltek a kétszeresére:

egymillió forintot kap, aki információval segít a rendőrségnek kézre keríteni a támadót.

Meleg János, a VSZ elnöke azt mondta: az elkövetők nem úszhatják meg az ilyen és ehhez hasonló eseteket, ezért „fejpénz” kitűzésével próbálják meg segíteni a nyomozást. Szerinte tarthatatlan és akár életveszélyes is az, ami időnként a vonatokon történik, ezért ennek véget kell vetni.

Ráadásul ha a támadót nem sikerül elkapni, „vérszemet kaphatnak” más hasonló gondolkodású, viselkedésű emberek is.

A snicceres támadó személyleírása >>>

- Advertisement -
Exit mobile version