Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Kizárhatják az utazásból azokat, akik nem használnak maszkot

- Advertisement -

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. a helyi autóbuszközlekedés igénybevételi feltételeivel és a hatályban lévő jogszabályi előírásokkal összhangban 2020. szeptember 15-én üzemkezdettől a járványhelyzettel összefüggésben szükséges megelőzés hatékony végrehajtása érdekében a következő intézkedéseket vezeti be:

A Társaság Üzletszabályzatának III.3. fejezet, 8. c) pontja, valamint a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 285/2020. (VI.17.) Kormány rendelet 1. § (1) bekezdésben meghirdetettek figyelembevételével az autóbuszvezető és a közúti ellenőr az utazásból kizárhatja azt az utast, aki nem, vagy nem megfelelően használja a szájat és orrot eltakaró eszközt.

Azok az utasok, akik az utazás közben nem tartják be a jogszabályban előírtakat, azokkal szemben a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. szabálysértési eljárást kezdeményezhet az illetékes hatóságnál – írja a KeKo honlapja.

- Advertisement -
Exit mobile version