fbpx
15.3 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Lebukott a 17 éves szivattyútolvaj

- Advertisement -

A 17 éves fiatal több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, ezért őt a kecskeméti nyomozók őrizetbe vették.

A kecskeméti rendőrök 2020. szeptember 28-án 23 óra 35 perckor lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vettek egy 17 éves helybélit.

A fiatal a nyomozás adatai szerint 22 óra körül bement az egyik máriahegyi tanya udvarára, ahol felfeszítette a vízóraakna fedelét, majd egy szikével elvágta a kerti szivattyú műanyag csövét, és a berendezést eltulajdonította. A készülékkel a kezében már az Izsáki úton, a bűncselekmény helyszínétől több kilométerre sétált, amikor a Készenléti Rendőrség járőrei igazoltatták. Az intézkedés során azonnal kiderült, hogy szivattyú lopott, így a férfit a Kecskeméti Rendőrkapitányságra előállították.

Mivel R. János több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható, őt a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...