fbpx
11.4 C
Kecskemét
2024. február 28., szerda

FRISS HÍREK

Lebukott a 17 éves szivattyútolvaj

- Advertisement -

A 17 éves fiatal több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, ezért őt a kecskeméti nyomozók őrizetbe vették.

A kecskeméti rendőrök 2020. szeptember 28-án 23 óra 35 perckor lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vettek egy 17 éves helybélit.

A fiatal a nyomozás adatai szerint 22 óra körül bement az egyik máriahegyi tanya udvarára, ahol felfeszítette a vízóraakna fedelét, majd egy szikével elvágta a kerti szivattyú műanyag csövét, és a berendezést eltulajdonította. A készülékkel a kezében már az Izsáki úton, a bűncselekmény helyszínétől több kilométerre sétált, amikor a Készenléti Rendőrség járőrei igazoltatták. Az intézkedés során azonnal kiderült, hogy szivattyú lopott, így a férfit a Kecskeméti Rendőrkapitányságra előállították.

Mivel R. János több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható, őt a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...