Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Lemondásra szólítja fel a jegyzőt és Szeberényi Gyula Tamást az ellenzéki Szövetség

- Advertisement -

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület frakciójának közleménye:

„A Szövetség a Hírös Városért Egyesület Közgyűlési Frakciója elítéli dr. Határ Mária jegyző és dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester Kecskemét 2020. szeptember 17-i Közgyűlésén, Bodrozsán Alexandra és Szőkéné Kopping Rita képviselők felszólalásai után tett kijelentéseit, miszerint:

“Úristen, ez a…idióta vagy, azt tudom erre mondani.”

“Ilyen hülyeséget, hogy mondhat.”

“Budapesten nem így van?”

Felháborítónak, és az önkormányzat jegyzőjéhez és alpolgármesteréhez méltatlannak tartjuk dr. Határ Mária és dr. Szeberényi Gyula Tamás kijelentéseit, amellyel nem csak az érintett képviselők, hanem a Közgyűlés méltóságát is mélyen megsértették. Kecskemét Megyei Jogú Város egyetlen vezető tisztségviselője sem engedhet meg magának ilyesfajta megnyilvánulásokat, az állampolgárok által demokratikusan megválasztott képviselőknek címezve.

Mi olyan politikai kultúrára esküdtünk fel, amelyben tiszteletben tartjuk mindazokat, akikkel együtt kell működnünk Kecskemétért, így a velünk szemben állókban nem ellenséget, hanem ellenfelet látunk. A személyeskedésnek sem a kecskeméti Közgyűlésben, sem az országos politikában nincs helye.

Mi, a Szövetség tagjai követeljük dr. Határ Mária jegyző és dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester haladéktalan bocsánatkérését és azonnali hatályú lemondását!

Ezzel egyidejűleg felszólítjuk Szemereyné Pataki Klaudia Polgármester Asszonyt és a Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlésének Fidesz-KDNP frakcióját, hogy haladéktalanul határolódjon el a Jegyző Asszony és az Alpolgármester Úr szeptember 17-én tett kijelentéseitől.

Kecskemét, 2020. szeptember 19.

Tisztelettel: Szövetség a Hírös Városért Egyesület frakciója”

- Advertisement -
Exit mobile version