Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Tisztújítást tartott a Momentum kecskeméti szervezete

- Advertisement -

2020. szeptember 6-án a Momentum Kecskeméti Helyi Szervezete tisztújítást tartott. A Helyi Szervezeteknek kulcsszerepük lesz a 2022-es választás sikerében, ezért elengedhetetlen, hogy Kecskeméten profi, hozzáértő Elnökség vezesse a kampány előkészületeit 2021-ben – olvasható a Momentum közleményében.

A Kecskeméti Helyi Szervezet Elnöksége:

Bodrozsán Alexandra – elnök
Bodrozsán Alexandra a kecskeméti helyi szervezet megalakulása óta, 2017 elejétől tölti be az elnöki posztot. 2018 áprilisában Bács-Kiskun megye 2. sz. országgyűlési egyéni választókerületének jelöltje volt, valamint a 10. helyen szerepelt a Momentum országos listáján. 2019 októberétől Kecskemét 1. számú választókerületének önkormányzati képviselője, az Esélyteremtési Bizottság alelnöke. 2020-ban az Európai Unió tanácsadó szerve, a Régiók Európai Bizottsága beválasztotta a “Young Elected Politicians” programba, ahol társaival együtt képviseli Magyarországot a nemzetközi politikai színtéren.

Bíró Barna – alelnök
Bíró Barna alapítója és elnöke volt a kecskeméti TizenX-nek, majd az országos elnökségbe is beválasztották, július óta pedig a szervezet nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetemen tanul nemzetközi gazdálkodás alapszakon.

Fücsök Fanni – kommunikációért felelős elnökségi tag
Fücsök Fanni 2020 januárja óta felel a Helyi Szervezet kommunikációjáért. Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem nemzetközi tanulmányok mesterszakos hallgatója, emellett a Kecskeméti Önkormányzat Városstratégiai és Pénzügyi Bizottságának tagja.

Kecskés Mihály – HR-ért felelős elnökségi tag
Kecskés Mihály a Helyi Szervezet megalakulása óta az alelnöki posztot töltötte be, munkájának köszönhetően Momentum kecskeméti tagjainak száma jelentősen nőtt, és a város egyik legerősebb politikai erejévé nőtte ki magát a szervezet. 2019 októberétől a Bács-Kiskun megyei Közgyűlés képviselője.

Dr. Vancsura István – jogi ügyekért felelős elnökségi tag
Dr. Vancsura István végzettségét tekintve jogász. 2011-ig dolgozott a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál mint a Kiemelt Ügyek Igazgatóságának főosztályvezetője, 2012-től ügyvédként praktizál. Országos ismertségű a nyilvánosság előtti korrupcióellenes fellépése és számos NAV elleni per nyerése tette. A Magyar Korrupcióellenes Szövetség felügyelő bizottság elnöke. 2019. októberében listás mandátumot szerzett a kecskeméti helyhatósági választásokon. Jelenleg a Kecskeméti Önkormányzat Jogi és Ügyrendi Bizottságának elnöke.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version