Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Nem lesz 2020-ban átadva a Prima Díj

- Advertisement -

Az élet- és egészségvédelem szempontjából a legfelelősségteljesebb döntést hozta legutóbbi ülésén a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége: a járványügyi helyzet miatt nem tartják meg az idei Prima Díj-rendezvényeket.

Az országos elnökség döntése értelmében Bács-Kiskun megyében is elmaradnak az őszi időszakban megszokott jelölések és a minden évben nagy érdeklődésre számot tartó kecskeméti díjátadó gála.

– A Prima Díj egyik fő célja, hogy példaképeket emeljen ki a közösségekből, akiknek hétköznapi életvitele, munkássága iránymutató – mondta Weninger Richárd. A VOSZ Bács-Kiskun megyei elnöke hozzátette, 2020-ban a járvány miatt kialakult váratlan és szokatlan helyzetek sok hőst szültek.

– Idén a Prima-rendezvények helyett az élet emelte ki közülünk a példaképeket. A gyermekeikkel otthon, munka mellett tanuló szülők, önfeláldozó egészségügyi dolgozók, pedagógusok, kőművesek, sofőrök és számtalan erőn felül teljesítő embertársunk lenne most érdemes teljes joggal a díjra.

A VOSZ elnöksége a döntést a Prima Primissima Alapítvánnyal összhangban hozta meg, azzal a kiegészítéssel, hogy hagyományos rendezvényük leghamarabb a 2021. évben, a megszokott időben, tartalommal és színvonalon valósulhat meg, amennyiben az akkori járványügyi helyzet ezt lehetővé teszi.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version