Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Közelgő ’22-es választások: felújítják a híresen rossz 52-es földvári utat Soltig

- Advertisement -
Miközben az országgyűlés az elkövetkező 90 napra rendkívüli felhatalmazást adott november 10-én a kormánynak az egyre súlyosabbá váló koronavírus-járványban, illetve ebben a rendkívüli időszakban a választási törvényt és az Alaptörvényt is módosítanák, amikor a gyülekezésre vonatkozó szabályokkal még a tiltakozás lehetőségét is elvették a polgároktól, egy valóban jó hírről is beszámolhatunk.

A Magyar Közlöny 2020. november 10-i számában megjelent, hogy felújítják az 52-es Kecskemét-Dunaföldvár híresen rossz útját. Ha tényleg megvalósul az évtizedek óta toldozgatott-foldozgatott út, akkor az 5. kilométerkőtől az 51. kilométerkőig, vagyis Soltig roboghatunk autónkkal a maitól jóval biztonságosabban.

Négy körforgalmat is építenének. Ezt nem nevezik meg, hogy pontosan hol, de arra következtethetünk, hogy az izsáki, a kerekegyházi, a szabadszállási és a fülöpszállási csomópontokról lehet szó.

Kecskemét – Soltvadkert között is felújítják az utat

A Magyar Közlönyben az is megjelent, hogy az 54. számú Kecskemét-Soltvadkert-Sükösd másodrendű főút 12. és 35. km között lévő szakasza is megújulhat.
2020-2022 között összesen 157 milliárd forint központi költségvetési forrást fordít a kormány útépítésre, derül ki a Közlönyből.
- Advertisement -
Exit mobile version