fbpx
3.4 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Leaszfaltoztak egy döglött macskát Soltvadkertnél

- Advertisement -

Egy elképedt biciklista fotói és fb-posztja alapján írta meg a Halasinfó, hogy a Bács-Kiskun megyei Tázlárt Soltvadkerttel összekötő út felújítása közben Tázlár-Felsőtelep térségében egy macska tetemét is beleaszfaltozták az útba.

A cikk hosszan taglalja, hogy miért biztos szinte, hogy az állat teste már jó ideje ott feküdt, amit az építőknek észre is kellett venniük. Annál bizarrabb, hogy mégis átmentek rajta az aszfaltozó géppel, de úgy, hogy a félig az útba épített macskadög hátsó fele kilóg az aszfalt alól.

Azt, hogy ugyanaz a látvány mennyire sokféleképpen ragadhatja meg a szemlélőit, tökéletesen illusztrálja egy, a rétegrendekre érzékeny anonim szakértő első reakciója a fotókra:

“Ezekben a képekben nekem nem az a durva, hogy belekeverték a macskát, hanem hogy az aszfalt már egy döglött állattól képes felrepedni.”

(via Telex)

Hasonló cikkünk:  Dürgés és futás: újra Túzokünnepet rendeznek Bösztörpusztán
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...