fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

Tetőt bontott a tolvaj, de lebuktatta a kamera

- Advertisement -

A kalocsai rendőrök őrizetbe vették azt a 19 éves helybélit, aki egy dohányboltból több mint hatszázezer forintnyi árut és készpénzt akart eltulajdonítani, ám még a helyszínen tetten érték.

A férfi a gyanú szerint 2020. december 1-én éjjel betört egy dohányboltba. A járőröket a bűncselekményről a sértett értesítette, aki jelzést kapott az üzlet biztonsági berendezésének segítségével az eseményről. A helyszíni szemle és a kamerafelvételek alapján kiderült, hogy a fiatal felmászott egy fára, majd az épület tetejét megbontva jutott be a boltba. A betörő ugyan összekészítette az eltulajdonítani szándékozott dohányárut és készpénzt, de időközben az üzlethez érkezett a tulajdonos, valamint a riasztott rendőri egység is, így a tolvajt még a boltban tetten érték és elfogták.

A fiatalt a nyomozók lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. Kihallgatását követően előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Hasonló cikkünk:  Meggyőző érvvel szolgált Bácsszőlős polgármestere, hogy miért lakik ott, ahol nem lakhatna

police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...