fbpx

FRISS HÍREK

Első Kocséri Fánk-szépségverseny!

- Advertisement -

 

Itt a farsang, áll a bál – szól az ismert gyermekdal!
Ebben az évben ezt a strófát Itt a farsang, sül a fánkra módosítottuk a koronavírus-járvány miatt. Szerettük volna valamilyen formában az idei farsangot emlékezetessé tenni, ezért fánk – szépségversenyt hirdettünk! – Ilyen még nem volt a falunkban!
Minket is jó érzéssel töltött el, hogy felhívásunk kedvező fogadtatásra talált, és 9 ügyes kezű kocséri 15 fánkkal nevezett be a versenybe.
Az igazi meglepetés a Facebook közönségszavazáskor ért mindannyiunkat, a kocséri fánksütők nem csak fantasztikusan tudnak fánkot sütni, hanem legalább olyan jól tudnak embereket is szavazásra buzdítani. Hihetetlen vagy sem, több mint 7.100 embert megmozgattak, hogy növeljék esélyüket a legszebb fánk címre.

Örömmel és büszkeséggel adjuk közre, hogy 2021. Legszebb Kocséri Fánkja címet – Szabó Attila – Kovászos kézműves fánkja nyerte el, 554 szavazattal! Attila másik alkotása, a fonott fánk szintén nagyon szép eredménnyel, a harmadik legtöbb szavazatot kapó fánk helyén zárt a versenyben, 309 szavazattal! Szívből gratulálunk Neked!

Radics-Kormos Krisztina Hercegnő fánkja, 403 szavazattal az előkelő második helyen végzett! Kriszti a leglelkesebb fánksütő címet is elnyerte, hiszen ezen kívül még három alkotást készített és mutatott meg nekünk. Ő alkotta még a málnás-joghurtos fánkgolyót, a citromos-túrós minifánkot, és az egyik szalagos fánkot is. Szívből gratulálunk Neked!

Bár szavazatszámban lehet, hogy kevesebbet kaptak a többiek, ám ez nem ront a fánkok értékén! Mindegyikük a maga nemében páratlan és fantasztikus! Szívből gratulálunk és köszönjük Pálinkásné Marcsi ekler és képviselő fánkját, Mala Renáta képviselő, szalagos és rózsa fánkját, Gévai Eszter amerikai fánkját, Csőke Alexandra szalagos farsangi fánkját,  Lázárné Rózsika néni virág fánkját, Jegesi Niki szalagos fánkját házi szamócalekvárral és csokikrémmel, valamint Tóth Józsefné Zsuzsi szalagos fánkját.

Egyben köszönjük mindenkinek, aki kifejezte tetszését, like-olt, kommentelt, buzdított és megosztott a csoportban! Öröm volt látni ezt az aktivitást, ami nagyon sokat jelentett a versenybe benevezőknek is.

Mindenkinek szívből köszönjük, aki velünk tartott ezen a nemes versengésen! Jövőre – ami
idén nem sikerülhetett – kóstolni is fogunk!

Dávid Krisztina
Legyünk Kocsér Jó Gazdái

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...