Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Nem volt hajlandó maszkot húzni, és megverte a bolt tulajdonosát

- Advertisement -

Kiskunhalason torkollott garázdaságba és testi sértésbe egy maszkviselés miatt kialakult konfliktus.

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy helyi üzletben a kötelező maszkviselés miatt összetűzésbe került az eladónővel és az üzlet tulajdonosával.

A vádirat szerint a férfi tavaly augusztus 19-én maszk nélkül ment be a kiskunhalasi boltba. Az eladónő megkérte, hogy vegye fel a maszkot, különben nem fogja kiszolgálni. A férfi azonban hajthatatlan maradt, az eladónővel szóváltásba keveredett, szitkozódott, közben többször leköpte, majd dühösen lelépett.

Az eladónő ezután értesítette a történtekről a bolt tulajdonosát, aki a szomszédos üzletben volt, azonnal a vádlott után ment és még a közelben utolérte. Időközben a rendőrséget is értesítették, a férfit pedig megkísérelte a járőrök érkezéséig visszatartani, de nem járt sikerrel: a balhézó vevő legalább háromszor, ököllel fejen ütötte, majd elfutott a helyszínről.

A bolt tulajdonosa 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A szabadlábon védekező férfit a járási ügyészség garázdaságon kívül könnyű testi sértés vétségével is vádolja. Az ügyész közérdekű munka kiszabását indítványozta a férfival szemben, akinek a bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

- Advertisement -
Exit mobile version