Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Sokat segít a KECSUP-nak, ha válaszol a kérdéseinkre

- Advertisement -

Olvasóink néhány napja már a megújult arculatunkat láthatják, de vannak még kérdések bennünk. Az Ön véleményére vagyunk kíváncsiak arról, hogy min kellene változtatni, mit folytassunk tovább, milyen több tartalmat olvasna szívesen és szerkesztené-e velünk közösen a kecsup.hu tartalmát?

Öt kérdést teszünk fel és ha válaszol, azzal nagyon sokat segít nekünk az építkezésünk során.

A kérdőívünket ITT érheti el május 25-ig.

Két új szolgáltatással is bővült a KECSUP

Azon olvasóinknak, akik szeretnék jobban átlátni, hogy mire mennyit költ az önkormányzat az adójukból, a részükre egy interaktív felületen mutatjuk be Kecskemét költségvetését. Erről itt írtunk részletesebben.

A másik szolgáltatásunk pedig azok részére lehet hasznos, akik civilként pályázaton indulnának. Ebben a rovatunkban igyekszünk rendszeresen gyűjteni a pályázati lehetőségeket.

Köszönjük a segítségét!

- Advertisement -
Exit mobile version