Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Újdonság: Itt a könnyed, színes, heti KecsUP videó

- Advertisement -

A KecsUP-nál a folyamatos fejlődésben hiszünk. Mindig egy kicsit többet szeretnénk adni olvasóinknak. Ezért kezdtük el a KecsUP esteket is; ezért nyomtattunk papír alapú újságot; ezért pultoztunk és találkoztunk olvasóinkkal, leendő olvasóinkkal az utcákon ősszel; és ezért készítettünk kecsupos ajándékokat is.

Itt az első heti KecsUP videó: a főtéri hangulatról

Most egy újabb elemmel bővülünk. Heti egyszer egy KecsUP videóban valami aktuális, valami érdekes, valami sokakat foglalkoztató témával jelentkezünk. Ezek nem telefonos videók lesznek, hanem profi technikával előállított anyagok. Ezekben nem lesznek politikai tartalmak. Mindenki számára könnyen befogadható témákkal készülünk. A heti videók mellett ugyanúgy lesznek az eddig is megszokott élő videók is, sőt tervezünk még több gyorsan előállítható videós anyagot.

Egyelőre nincs pontosan meghatározott napja és ideje a heti videóknak, ezért bármikor felbukkanhatnak a kecsup.hu oldalon, a Facebook oldalunkon és a Youtube csatornánkon. Első alkalommal arról készítettünk egy anyagot, hogy milyen hangulat van a főtéren adventkor. Nem lövünk le semmit itt most szövegben, nézzék meg a videót!

Adventi hangulat - heti KecsUP videó

- Advertisement -
Exit mobile version