Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Idén is Kecskemét ad otthont a PEOPLE TEAM gyerektáborainak

- Advertisement -

Kiderültek a részletek: a homokbányai kollégium területén lesz a kedvelt gyerekfesztivál, amely ezúttal 17 tematikával várja a diákokat. A PT-n bejárósan és ottalvósan is részt lehet venni.

Megvannak az idei időpontok

Iskolába jársz, de nem vagy még 18 éves? Jön az év legtutibb tábora, ezért már most vésd be a naptáradba a következő dátumokat: 2022. július 24–30., július 31. – augusztus 6., augusztus 7–13. Ez a három hét három egyhetes turnust jelent, amelyet bentlakásos és napközis változatban is igénybe vehetsz. Ha kecskeméti vagy Bács-Kiskun megyei vagy, érdemesebb bejárnod a táborba, ha viszont távolabb élsz, esetleg szereted az ottalvós bulikat, akkor a Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégium kétágyas szobáinak egyikében hajthatod álomra a fejedet. Lehetőség szerint már a jelentkezéskor döntsétek el szüleiddel, melyik opció jöhet szóba, és ha a tesóddal érkezel, akkor jelezzétek, ha például egy helyiségben szeretnétek aludni.

A már bevált témák egy újjal kiegészülve

Arra is fény derült, milyen szekciókkal várnak 2022-ben. Palotás Attila, a tábor fő szervezője elmondta, idén is megtartják a legnépszerűbb foglalkozásokat, azaz az angoltábort (amely a PT 1991-es, azaz első táboroztatása óta működik), a filmestábort, a gamertábort, a programozótábort, a robotikatábor, a dróntábort, a gazdasági tábort (brókerek és tőzsdecápák néven), a játéktábort, a fotóstábort, a kézművestábort, az írótábort, a tudóstábort (akik szerették a KUTATÓK + KALANDOROK szekciót, itt megtalálják a számításukat), a színházi tábort, a kuktatábort, a sporttábort és a tánctábort. Egy újdonsággal is készülnek: a 3D konstruktőrök tábora a 3D nyomtatás iránt érdeklődőknek lesz a favoritja. A PT tehát halad a korral, és figyelembe veszi az igényeket a reggeltől kora délutánig tartó tematikus órák kialakítása során.

Estébe nyúló eszem-iszom és dínomdánom

A PEOPLE TEAM-ben nem téma az unalom, mivel egész nap programok sokaságából választhatnak a táborlakók. A kis csoportban kivitelezett, gyakorlati tudásra fókuszáló foglalkozások után te döntöd el, hogy strandolnál, a fűben heverésznél, előadásokat hallgatnál, birtokba vennéd barátaiddal valamelyik sportpályát, koncerten csápolnál, illetve az egész nap all you can eat rendszerben működő zöldséges-gyümölcsös pultról csemegézel-e inkább. Természetesen meleg ételekkel és friss péksüteményekkel is gondoskodnak arról, hogy fel legyenek töltve az energiatartalékaid, de a büfé is éjjel-nappal nyitva áll majd. Február 15-től lehet jelentkezni a táborokra a PEOPLE TEAM honlapján; a részvételi díj SZÉP-kártyával vagy utalással fizethető – utóbbi esetre az adó-visszatérítés érkezésével érdemes kalkulálni. Egy biztos: a PT-vel élménygazdag nyári szünetre számíthatsz.

- Advertisement -
Exit mobile version