Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Nyári táborok: aki nem siet, lemaradhat a legjobbakról

- Advertisement -

Javában dúl a vakáció, a legnépszerűbb nyári táborok férőhelyei azonban már hetekkel a startpisztoly eldördülése előtt beteltek.

Becslések szerint idén majdnem negyedmillió magyar gyerek tölt el hosszabb-rövidebb időt valamilyen nyári táborban. Kecskemét közel két évtizede a gyerekparadicsomként emlegetett, új generációs PEOPLE TEAM-táborok helyszíne, és ahhoz képest, hogy csak július végén indul az első turnus, hetekkel ezelőtt beteltek a leginnovatívabb témákat körüljáró szekciók férőhelyei: a 17-féle téma közül már nem lehet regisztrálni a gamer-, a drón- és a kuktatábor egyik turnusára sem, a brókerek és tőzsdecápák első turnusára, valamint a 3D konstruktőrök első és második turnusára. A többi szekció is csak kizárólag bejárós formában érhető el, ottalvósként már nem, a kecskemétiek és a környékiek azonban egyébként is inkább a hazajárós változatot preferálták eddig a közelség és a jelentős árkülönbség miatt.

A hagyományosabb táborok még elérhetők

E sorok írásakor a következő nyári táborokra lehet regisztrálni a PT kínálatából: angoltábor, filmestábor, programozótábor, robotikatábor, a 3D konstruktőrök táborának 3. turnusa, brókerek és tőzsdecápák (pénzügyi tábor) 2–3. turnusa, játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, írótábor, tudóstábor, sporttábor, tánctábor, illetve a kéthetes színházi tábor. A turnusok ideje: 2022. július 24–30., július 31. – augusztus 6., augusztus 7–13.

Egy hét fesztivál

A PT-ben bejárósként táborozók a kollégiumi elhelyezésen kívül mindent megkapnak, amit az ottalvósok is, és mindezt feleakkora összegért. A PEOPLE TEAM Alapítvány által működtetett táborok árairól és a fizetési lehetőségekről – csoport-, testvér- és visszajárós kedvezmények; SZÉP-kártya, utalás, bankkártyás fizetés – itt olvasható bővebb információ. A PT-be 7 és 17 év közötti gyerekek jöhetnek, és akár az esti lefekvésig a Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumának területén, azaz a tábor helyszínén maradhatnak a hazajárósok is. A tematikus foglalkozások mindennap reggel 9-től 13.30-ig tartanak, előtte reggeli, utána ebéd következik. Vacsoráig a gyerekek választható programokon vehetnek részt, amelyek között megtalálható strandolás, különféle sportok, előadások és bemutatók. Korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás elérhető a pultról, de ha mindez nem lenne elegendő, büfé is van a campuson, ahová nem lehet ételeket bevinni. Esténként csapatversenyek, koncert, karaoke és látványos show-k várják a gyerekeket. Este 10 után már csak a 13 éven felüliek maradhatnak fent, akik beszélgetéseken, workshopokon vehetnek részt.

Ilyen a tábor

Aki további érdekes, táborozással kapcsolatos cikkekre és véleményekre kíváncsi, látogasson el a peopleteam.hu oldalra. Ezen a honlapon olvashatók élménybeszámolók, tippek, PT-s infók, az igazi PT-életérzéshez azonban ott kell lenni. Vár a kecskeméti tábor 2022-ben is, és ezúttal sem éri be kevesebbel, mint amit 1991 óta minden évben nyújt: szabadságot, felhőtlen szórakozást és hasznos ismereteket az összes résztvevőnek. Érdemes mielőbb jelentkezni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version