Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Jó minőségű sportszettben jobb a teljesítményed!

- Advertisement -

Egyre ritkábban lehet látni szakadt mackónadrágos és elnyűtt kosarascipőben edző embereket köztereken – és talán saját otthonunkban még mindig ilyesmi szettben tologatjuk balról jobbra a súlyzókat. Mégis, pont ez az igényesség lehet a kulcsa annak, hogy mennyire szívesen megyünk el edzeni. A jó megjelenés mellett a minőség is fontos – mutatjuk, hogyan növelhető a sportteljesítményed, ha adsz magadra!

A modern sportolás lélektana

Manapság az, hogy az ember odafigyeljen a fizikai egészségére, egyre elterjedtebb hozzáállás, ezért sokan próbálkoznak különböző sportágakkal. Azonban nem feltétlen gondolnak a megfelelő sportruházatok megvételére befektetésként – hiszen úgyis az a cél, hogy kifogyjam/kiizmosodjak belőle, gondolják sokan. Habár a ruhák terén ebben lehet némi igazság, a cipők terén ezt az igényességet már érdemes több okból is figyelembe venni.

Képzeljük el az alábbi helyzetet: két ember áll előttünk. Az egyikük a régi, elhordott és a talpánál leváló cipőben tervez lefutni öt kilómétert, míg a másik egy újszerű, minőségi Reebok Zig csukában melegít be. Az előbbi személy gondolatai akörül fognak járni, hogy fázik a lába, nehogy most szakadjon le a talpa a lábbelinek, és egy, a saját teljesítményét hátráltató technikával próbál kocogni, hogy egyben tartsa a szétesett csukát. Ezután kellemetlenül érzi magát, a sportolás egy rossz élményként rögzül, és ezért nagy valószínűséggel kevésbé szívesen fog újra futni menni Reebokos társához képest, aki végig kényelmesen és a saját futására figyelve fogja lefutni a távolságot.

Öngondoskodás

A biztonságot és az egészséget támogató, jó minőségű sportfelszerelések mindig segíteni fognak abban, hogy a számunkra kedvező ütemben tudjunk fejlődni. Ezek a termékek, mint a Reebok cipő is, olyan kialakításúak, amik a futásnál, de akár a mindennapi sétálásnál is vigyáznak a gerincünkre, az izomzatunkra. A kialakításuknak köszönhetően nem okoznak felesleges terhelést ezekre a területekre, hanem éppen ellenkezőleg – abban segítenek, hogy megőrizzük a megfelelő tartásunkat és erőnlétünket. Nem mellesleg, a közérzetünkre is jó hatást gyakorolnak.

Ha megjött a kedv egy valóban igényes sportcipő beszerzéséhez, a FTSHP oldalán most remek kedvezmények közül válogathatunk! Megtalálhatjuk az igényeinknek leginkább megfelelő cipő mellett a sportruházatot is. Érdemes még ma körülnézni!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version